2007 Viewfinder, Snøhetta & Tom Sandberg

SV
Samarbetet med norska arkitektbyrån Snøhetta inledde Kivik Art Centres verksamhet 2007.
Den enkla konstruktionen av prefabricerad betong kan sägas sammanfatta Kivik Art Centres idé – här möts arkitektur, skulptur, bild och natur i förening.
Viewfinder finns i två exemplar placerade i var sin ände av området.
Mer om Snøhetta : www.snohetta.com

ENG
The cooperation with Norwegian architects Snøhetta marked the start of Kivik Art Centre in 2007.
This simple construction, in precast concrete, captures the focus of Kivik Art Centre: architecture, sculpture, picture and the surrounding nature, all in one glance.
Two identical objects are place at each end of the premises.
Learn more about Snøhetta: www.snohetta.com

Alla verken

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Scroll to Top