God Jul-hälsning!

God Jul och ett Gott Nytt År
önskar vi alla Kivik Art-vänner!

Efter en, trots pågående pandemi, lyckad utställningssäsong med rekordmånga besökare, vilar nu skogsbackarna invid Bergdala gård för att åter möta oss sommaren 2021. Planering och förhandlingar har startat med ett par konstnärer om nya intressanta verk, som eventuellt kan introduceras redan nästa säsong. Det pågår även samtal med arkitektskolan i Lund och Österlenskolan, om samarbeten med oss inför kommande säsong.
Vi tackar er alla för att ni varit Kivik Art-vänner detta år, och hoppas naturligtvis att ni förnyar ert medlemskap nästa spännande år. Inbjudan kommer i januari.
Förhoppningsvis kan vi hålla det inställda årsmötet i vår, och då kunna bjuda på ett extrafint möte på en trevlig plats.

Vi har ett fantastiskt bra julklappstips till dig:

Ge bort ett medlemskap i Kivik Art som julgåva i år!

Sätt in 200 kr per person på föreningens bankgiro 5636-6495. Ange dig själv som avsändare, och maila samtidigt Gunnel Lönnqvist, gunnel.kivik@gmail.com, och ange mottagaren av medlemskapet tillsammans med mail- och postadress. Mottagaren får då ett mail med medlemskort för nästa säsong, 2021. Och ge gärna bort flera medlemskap!
Har du frågor kring detta maila Gunnel, eller ring Gunnel på telefon 070-962 84 59.

Permalänk till denna artikel: https://www.kivikart.se/god-jul-halsning/